Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SUPREME PAIN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Supreme Pain in 2009

Periode

2006 - heden

Genre

deathmetal

Supreme Pain

Death metalband Supreme Pain is een zijproject van Sinister-vocalist Aad Kloosterwaard. Het derde album Divine Incarnation (2011) is opgenomen in de Soundlodge Studio in Duitsland en geproduceerd door Jörg Uken (God Dethroned, Dew-Scented). De bezetting op deze plaat bestaat naast Kloosterwaard uit gitaristen Bas Brussaard en Erwin Harreman, bassist Alesa ...
Volledige biografie...

Bezetting

Aad Kloosterwaard   zang
Erwin Harreman   gitaar
Bas Brussaard   gitaar
Paul Beltman   drums
Alesa Sare   basgitaar

Overige muzikanten

Tadej Cholewa   basgitaar
Toep Duin   drums
Robert Kovacic   drums

Genoemd in de biografie van

2009   Sinister

Biografie Supreme Pain

Death metalband Supreme Pain is een zijproject van Sinister-vocalist Aad Kloosterwaard. Het derde album Divine Incarnation (2011) is opgenomen in de Soundlodge Studio in Duitsland en geproduceerd door Jörg Uken (God Dethroned, Dew-Scented). De bezetting op deze plaat bestaat naast Kloosterwaard uit gitaristen Bas Brussaard en Erwin Harreman, bassist Alesa Sare en drummer Paul Beltman (ex-Sinister).

Discografie Supreme Pain

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Supreme Pain

Audio/Video Supreme Pain

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer