Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE DREAMSTEALERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

blues

Online

Officiële website

The Dreamstealers

The Dreamstealers is de band rondom zanger en producer Arno Guveau. De groep treedt eerst op als begeleidingsband van singer/songwriter Stevie Ann. In 2006 verschijnt het debuutalbum van The Dreamstealers op Be To Be Records, het label van Guveau. Naast acht eigen nummers bevat de plaat covers van JJ Cale, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Arno Guveau   zang
Len David   gitaar
Coen van Dam   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Arno Guveau
2007   Stevie Ann

Biografie The Dreamstealers

The Dreamstealers is de band rondom zanger en producer Arno Guveau. De groep treedt eerst op als begeleidingsband van singer/songwriter Stevie Ann. In 2006 verschijnt het debuutalbum van The Dreamstealers op Be To Be Records, het label van Guveau. Naast acht eigen nummers bevat de plaat covers van JJ Cale, The Beatles en John Lennon.

Discografie The Dreamstealers

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Dreamstealers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer