Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE IK JAN CREMERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

garagerock, noise

Online

Officiƫle website

The Ik Jan Cremers

The Ik Jan Cremers is een Amsterdamse undergroundband met leden uit Pfaff, Seedling, zea en Jonus. De stevige, rammelende garagerock is compromisloos en noisy van karakter. De band speelt in eerste instantie enkel in het buitenland, maar is daarna ook met enige regelmaat op Nederlandse podia te bewonderen, o.a. in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michiel Verburgh   drums
Corina Kuiper   basgitaar
Bas Jacobs   gitaar, zang
Mark Meeuwenoord   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2006   Pfaff
2006   zea

Biografie The Ik Jan Cremers

The Ik Jan Cremers is een Amsterdamse undergroundband met leden uit Pfaff, Seedling, zea en Jonus. De stevige, rammelende garagerock is compromisloos en noisy van karakter. De band speelt in eerste instantie enkel in het buitenland, maar is daarna ook met enige regelmaat op Nederlandse podia te bewonderen, o.a. in een uitzending van VPRO's Club 3voor12 in juni 2006. Voor het nummer Bowling With Mark E. Smith wordt een videoclip gemaakt over een bowlingbal die zelfstandig door de hoofdstad rolt.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Ik Jan Cremers

Video The Ik Jan Cremers

The Ik Jan Cremers perfor...
The Ik Jan Cremers performing Manger a la Maison
Semtex - The Ik Jan Cremers
Semtex - The Ik Jan Cremers
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Semtex - The Ik Jan Cremers

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer