Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE MISERIES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

Genre

garagerock, punk

The Miseries

The Miseries is een garagepunkrockband uit Hoorn en een zijproject van singer-songwriter Tim Knol samen met drummer Kees Schaper en bassist Eric Lensink (Vitalis, The Q-club). De single Cracking Up/Out Of Existence (2013) wordt in Hoorn opgenomen in de MI5 Studios die Lensink runt samen met Jeroen Tenty. Het plaatje ...
Volledige biografie...

Bezetting

Kees Schaper   drums, zang
Tim Knol   gitaar, zang
Eric Lensink   basgitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2013   Tim Knol

Biografie The Miseries

The Miseries is een garagepunkrockband uit Hoorn en een zijproject van singer-songwriter Tim Knol samen met drummer Kees Schaper en bassist Eric Lensink (Vitalis, The Q-club). De single Cracking Up/Out Of Existence (2013) wordt in Hoorn opgenomen in de MI5 Studios die Lensink runt samen met Jeroen Tenty. Het plaatje is de eerste uitgave op Knols eigen vinyllabel Tender Records.

Discografie The Miseries

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Miseries

Audio/Video The Miseries

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer