Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NEW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

pop, rock

Online

Officiƫle website

The New

The New uit Amsterdam bestaat uit Arthur ten Cate (zang, gitaar), Jaimy Quite (drums) en Bart van Kuijk (bas), alle drie uit de band Mist. De band komt voort uit de behoefte van Ten Cate om de meer stevige liedjes uit zijn singer/songwriter-repertoire onder de naam Arthur Adam live te ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bart van Kuijk   basgitaar
Jaimy Quite   drums
Arthur ten Cate   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2006   Mist

Biografie The New

The New uit Amsterdam bestaat uit Arthur ten Cate (zang, gitaar), Jaimy Quite (drums) en Bart van Kuijk (bas), alle drie uit de band Mist. De band komt voort uit de behoefte van Ten Cate om de meer stevige liedjes uit zijn singer/songwriter-repertoire onder de naam Arthur Adam live te kunnen spelen.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The New

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer