Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE PEACH KINGS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Peach Kings

Periode

1996 - heden

Genre

akoestisch, coverbands, pop, rock

Pseudoniemen

Peachkings, The Peachkings

The Peach Kings

The Peach Kings is een (akoestische) coverband uit Zwolle. De band doet voorprogramma's voor o.a. De Kast, Bløf, Volumia, Kayak, Rob de Nijs, Normaal, Di-rect en Flaco Jimenez. In de zomer van 1999 touren The Peach Kings drie weken door Portugal. Vanaf april 2005 verzorgt de groep samen met pianist ...
Volledige biografie...

Bezetting

John Spijker   gitaar, zang
Giovanni Kruit   achtergrondzang, basgitaar
Rik Driegen   drums
Dennis Spijker   achtergrondzang, gitaar

Genoemd in de biografie van

2005   Jan Vayne

Biografie The Peach Kings

The Peach Kings is een (akoestische) coverband uit Zwolle. De band doet voorprogramma's voor o.a. De Kast, Bløf, Volumia, Kayak, Rob de Nijs, Normaal, Di-rect en Flaco Jimenez. In de zomer van 1999 touren The Peach Kings drie weken door Portugal. Vanaf april 2005 verzorgt de groep samen met pianist Jan Vayne speciale optredens voor bedrijfsfeesten, diners, personeelsfeesten en jubilea.

Discografie The Peach Kings

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Peach Kings

Audio/Video The Peach Kings

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer