Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE PIGNOSE WILLY'S

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Pignose Willy's in 2011

Periode

2010 - heden

The Pignose Willy's

The Pignose Willy's is het duo Joost Varkevisser (ET Explore Me) en Pieter Kamp (Pussycat Kill Kill Kill). Ze nemen hun eerste single Green Bottle op met hulp van een oude Teac cassetterecorder en brengen die uit op vinyl op het eigen label Tapelab Records. De vuige garagetrashblues is geïnspireerd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Joost Varkevisser   gitaar, orgel, zang
Pieter Kamp   mondharmonica

Biografie The Pignose Willy's

The Pignose Willy's is het duo Joost Varkevisser (ET Explore Me) en Pieter Kamp (Pussycat Kill Kill Kill). Ze nemen hun eerste single Green Bottle op met hulp van een oude Teac cassetterecorder en brengen die uit op vinyl op het eigen label Tapelab Records. De vuige garagetrashblues is geïnspireerd door Son House, Sonny Boy Williamson, Booker White, Charley Patton en Blind James Jefferson. In september 2012 tekent het duo bij Suburban Records waar begin 2013 het debuutalbum verschijnt.

Discografie The Pignose Willy's

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Pignose Willy's

Audio/Video The Pignose Willy's

Video The Pignose Willy's

The Pignose Willy's - Hum...
The Pignose Willy's - Hummin'bird
Pignose willies bij Daisy...
Pignose willies bij Daisy Bell oefenruimtes Haarlem
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
The Pignose Willy's - Hummin'bird

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer