Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE PLAYMATES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1999 - heden

Genre

coverbands, pop

Online

Officiƫle website

The Playmates

Coverband uit Den Haag, opgericht door Serge Naberman samen met Dennis van Hoorn (ex-Control Over The Masses), Ruud Schoof (roadie Golden Earring, ex-Reynegade) en Carlos Lake (ex-Anouk). Spelen enige tijd als begeleidingsband voor de Italiaanse zangeres Elisa Bertolini en de Nederlandse zangeres Erikah Karst. Op het eerste (live)album uit 2005 ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dennis Van Hoorn   drums
Carlos Lake   basgitaar
Ruud Schoof   gitaar
Serge Naberman   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1998   Control Over The Masses
2000   Erikah Karst

Biografie The Playmates

Coverband uit Den Haag, opgericht door Serge Naberman samen met Dennis van Hoorn (ex-Control Over The Masses), Ruud Schoof (roadie Golden Earring, ex-Reynegade) en Carlos Lake (ex-Anouk). Spelen enige tijd als begeleidingsband voor de Italiaanse zangeres Elisa Bertolini en de Nederlandse zangeres Erikah Karst. Op het eerste (live)album uit 2005 staan hits van onder meer Golden Earring, Lenny Kravitz en U2.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Playmates

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer