Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE S BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1980 - 1985

Genre

disco

The S Band

Zanger Theo van Es (ex-The Shoes) maakt begin jaren zeventig soloplaten en stort zich in de tweede helft van de jaren zeventig als Theo Vaness op de disco. Onder de naam de S Band maakt hij in de eerste helft van de jaren tachtig twee singles: Guanto La Guesta (een ...
Volledige biografie...

Bezetting

Theo van Es   zang

Genoemd in de biografie van

1980   The Shoes

Biografie The S Band

Zanger Theo van Es (ex-The Shoes) maakt begin jaren zeventig soloplaten en stort zich in de tweede helft van de jaren zeventig als Theo Vaness op de disco. Onder de naam de S Band maakt hij in de eerste helft van de jaren tachtig twee singles: Guanto La Guesta (een co-productie met Cat Music) en 10 To Midnight (dat wordt opgepikt in Spanje en Frankrijk).

Discografie The S Band

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The S Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer