Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE SHARONS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1962 - 1969

The Sharons

Beatgroep uit Maastricht, vernoemd naar Sharon Warfel uit Milwaukee, Wisconsin, de penvriendin van bandoprichter Jef Ubachs. De band kent verschillende bezettingen met onder meer Frans Theunisz (Nachroaf F. Theunisz) als drummer. Van 1967 tot eind 1969 bestaat de band uit het trio Harry Heltzel (1947-2008), Jo Robeers (zang, basgitaar) en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jef Ubachs  
Jo Robeers   gitaar, zang
Pierre Beckers   basgitaar, zang

Overige muzikanten

Joke Costongs   drums
Jean Gilissen   drums
Jan Aarts   basgitaar
Erwin Musper   mondharmonica, toetsinstrumenten
Ronnie Baeten   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie The Sharons

Beatgroep uit Maastricht, vernoemd naar Sharon Warfel uit Milwaukee, Wisconsin, de penvriendin van bandoprichter Jef Ubachs. De band kent verschillende bezettingen met onder meer Frans Theunisz (Nachroaf F. Theunisz) als drummer. Van 1967 tot eind 1969 bestaat de band uit het trio Harry Heltzel (1947-2008), Jo Robeers (zang, basgitaar) en Pierre Beckers (zang, gitaar). In 1969 komt latere producer Erwin Musper de band versterken op mondharmonica en toetsen. De band gaat over in Opus, de voorloper van Partner.

Discografie The Sharons

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Sharons

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer