Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE SHOWBUSTERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1993 - heden

Genre

amusementsmuziek, Nederlandstalig

Online

Officiële website

The Showbusters

Komisch muzikaal duo bestaande uit Jacques Kloes (The Dizzy Man's Band) en Johan Bouquet (Redpoint, Blue Star en Penthouse). Bouquet is ook bekend van zijn Simply Red-vertolking in de finale van Hennie Huisman's Soundmixshow in 1990. Het programma van The Showbusters bestaat uit parodieën op Pavarotti, The Blues Brothers, Grease, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jacques Kloes   zang
Johan Bouquet   zang

Genoemd in de biografie van

1996   Jacques Kloes

Biografie The Showbusters

Komisch muzikaal duo bestaande uit Jacques Kloes (The Dizzy Man's Band) en Johan Bouquet (Redpoint, Blue Star en Penthouse). Bouquet is ook bekend van zijn Simply Red-vertolking in de finale van Hennie Huisman's Soundmixshow in 1990. Het programma van The Showbusters bestaat uit parodieën op Pavarotti, The Blues Brothers, Grease, Meatloaf en Koos Alberts.

Discografie The Showbusters

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Showbusters

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer