Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THEO VANESS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1946 - heden

Genre

disco

Online

Officiƫle website

Theo Vaness

Zanger Theo van Es (ex-The Shoes) maakt begin jaren zeventig soloplaten en stort zich als Theo Vaness op de disco. Hij tekent een contract bij een Franse platenmaatschappij. De single Back To Music is in de Europese en Amerikaanse discotheken een populaire `floorfiller'. Met leden van The Monotones maakt hij ...
Volledige biografie...

Bezetting

Theo van Es   zang

Genoemd in de biografie van

1976   The Shoes
1978   The Shoes
1979   The Shoes

Biografie Theo Vaness

Zanger Theo van Es (ex-The Shoes) maakt begin jaren zeventig soloplaten en stort zich als Theo Vaness op de disco. Hij tekent een contract bij een Franse platenmaatschappij. De single Back To Music is in de Europese en Amerikaanse discotheken een populaire `floorfiller'. Met leden van The Monotones maakt hij in 1980 een single onder de naam de S Band.

Discografie Theo Vaness

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Theo Vaness

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer