Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TONY PERONI & HIS ALL STARS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

pop

Tony Peroni & His All Stars

De Utrechtse drummer Toni Peroni (echte naam: Tony Claessens) maakt in zijn carrière deel uit van onder meer Secret Sounds en Het Goede Doel. Onder de naam Tony Peroni & His All Stars heeft hij in 1988 en hit met het nummer K.N.M.I. Peroni is studiobaas van de Starsound Studio ...
Volledige biografie...

Bezetting

Tony Claessens   drums

Genoemd in de biografie van

1988   Het Goede Doel

Biografie Tony Peroni & His All Stars

De Utrechtse drummer Toni Peroni (echte naam: Tony Claessens) maakt in zijn carrière deel uit van onder meer Secret Sounds en Het Goede Doel. Onder de naam Tony Peroni & His All Stars heeft hij in 1988 en hit met het nummer K.N.M.I. Peroni is studiobaas van de Starsound Studio te Utrecht. Vanaf oktober 2004 presenteert hij op muziekzender The Box het programma Lekker Belangrijk.

Discografie Tony Peroni & His All Stars

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Tony Peroni & His All Stars

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer