Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TOUR DE FUNK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Tour de Funk

Periode

2003 - heden

Genre

coverbands, funk

Online

Officiƫle website

Tour de Funk

Na de oprichting in 2003 speelt de zeskoppige funkcoverband Tour de Funk in de eerste jaren op de grote podia in Amsterdam, zoals de Melkweg, Hotel Arena, Paradiso, Heeren van Aemstel en Panama. Vanaf 2006 treedt de band wekelijks op tijdens studentenfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en feesten van sportverenigingen. Onder de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Emmanuel Anning   zang
Sarah Geels   zang
Erik Land   drums, percussie
Martijn Hendriks   sampler, toetsinstrumenten
Matthijs Brull   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2001   Sarah (1)

Biografie Tour de Funk

Na de oprichting in 2003 speelt de zeskoppige funkcoverband Tour de Funk in de eerste jaren op de grote podia in Amsterdam, zoals de Melkweg, Hotel Arena, Paradiso, Heeren van Aemstel en Panama. Vanaf 2006 treedt de band wekelijks op tijdens studentenfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en feesten van sportverenigingen. Onder de buitenlandse optredens de Dutch Snowtime Week in 2005 en 2006 in Val Thorens, Frankrijk. Het repertoire van Tour de Funk bestaat uit stevige funk, pop en rock, met hits van onder anderen Prince, Lenny Kravitz, Queen, Robbie Williams, The Jackson 5 en Maroon 5.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Tour de Funk

Audio/Video Tour de Funk

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer