Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TRIO DRAAD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

akoestisch, instrumentaal, muziektheater, wereldmuziek

Trio Draad

Trio Draad begint als improviserend trio bij Theater Draad. Daarnaast treedt de groep op bij o.a. openingen van exposities, in theaters, op tuinfeesten, culturele manifestaties en festivals. In hun muziek verwerkt Trio Draad diverse genres zoals latin, jazz en Indiase mantra's. In de bezetting zit o.a. accordeonist Pieter Jan Cramer ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ifor Baynes   percussie
Pieter Jan Cramer van den Boogaart   accordeon
George Pancras   trompet

Genoemd in de biografie van

1998   De Broeders
2003   Mendoza Dance Parti

Biografie Trio Draad

Trio Draad begint als improviserend trio bij Theater Draad. Daarnaast treedt de groep op bij o.a. openingen van exposities, in theaters, op tuinfeesten, culturele manifestaties en festivals. In hun muziek verwerkt Trio Draad diverse genres zoals latin, jazz en Indiase mantra's. In de bezetting zit o.a. accordeonist Pieter Jan Cramer van den Bogaart (ex-De Broeders) en percussionist Ifor Baynes (Slagwerkkrant).

Discografie Trio Draad

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Trio Draad

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer