Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TRUST

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

akoestisch, luisterlied, pop

Online

Officiƫle website

Trust

Trust is een groep uit Drenthe die semi-akoestische, meerstemmige luisterpop speelt. Trust begint in januari 2001 als bassist/zanger Bert Middelbos (ex-Melrose, -Special Request) en zangeres Joan Albrecht (ex-Who's The King?) worden gevraagd een aantal nummers te spelen bij het bezoek van koningin Beatrix op koninginnedag 2001. Het duo vraagt gitarist/zanger ...
Volledige biografie...

Bezetting

Joan Albrecht   zang
Jos Zweistra   gitaar, zang
Bert Middelbos   basgitaar, zang
Fred Bakker   percussie

Biografie Trust

Trust is een groep uit Drenthe die semi-akoestische, meerstemmige luisterpop speelt. Trust begint in januari 2001 als bassist/zanger Bert Middelbos (ex-Melrose, -Special Request) en zangeres Joan Albrecht (ex-Who's The King?) worden gevraagd een aantal nummers te spelen bij het bezoek van koningin Beatrix op koninginnedag 2001. Het duo vraagt gitarist/zanger Jos Zweistra (ex-The Attic) en percussionist Fred Bakker (ex-The Violet Blue Flames) om de band te completeren. Na de eerste single Let Me Live (2006) verschijnt in 2007 in eigen beheer het debuutalbum Take My Hand.

Discografie Trust

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Trust

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer