Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VATO GONZALEZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Vato Gonzalez

Periode

06-06-1983 - heden

Genre

electro, house

Online

Officiële website

Vato Gonzalez

DJ, producer, marketing manager, ontwerper en software engineer Vato Gonzalez (Björn Franken, 6 juni 1983) begint op zijn zestiende zijn carrière als DJ en runt sinds 2006 het label Dirty House, opgericht als intermediair tussen artiesten en de muziekindustrie. De producer vermengt latin house en electro met onder meer 2step ...
Volledige biografie...

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

8-2-20, Winterlake, Alphen aan den Rijn

Biografie Vato Gonzalez

DJ, producer, marketing manager, ontwerper en software engineer Vato Gonzalez (Björn Franken, 6 juni 1983) begint op zijn zestiende zijn carrière als DJ en runt sinds 2006 het label Dirty House, opgericht als intermediair tussen artiesten en de muziekindustrie. De producer vermengt latin house en electro met onder meer 2step en Garage. Buiten hitparades en grote radiostations om bereikt het label zijn publiek via onder anderen iTunes, Beatport en Dance-Tunes. Onder de namen Dirty House, Eclectic Sounds en House Bastards organiseert Vato Gonzalez ook clubavonden in Nederland en in het buitenland, zoals in 2007 in Paramaribo en met een tournee langs de Turkse kust. Zijn samenwerking met DJ/producer Hardwell (Robbert van de Corput uit Breda) leidt onder meer tot bijdragen op Hardwells mixalbums Eclectic Beatz 4 en 5. In juni 2011 komt zijn single Badman Riddim binnen op de zevende plaats van de officiële UK Top 40.

Discografie Vato Gonzalez

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Vato Gonzalez

Audio/Video Vato Gonzalez

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer