Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VOKSLOVAK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1992 - 1995

Genre

rock

Vokslovak

Haarlemse band van gitarist Jan Vermeulen (broer van Sjako!-bassist Thijs Vermeulen). Hij is als gastmuzikant ook te horen op platen van Loveslug, Morzelpronk en Beatcream. Na het uiteenvallen van Vokslovak vormt Vermeulen samen met o.a. zanger Paul Peter Fisher van Beatcream enige jaren de Haarlemse Harmonie Kapel (H.H.K.). Drummer Rick ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rob Wijnands   basgitaar
Tjerk Bruinsma   zang
Rick Duijn   drums
Jan Vermeulen (2)   gitaar

Genoemd in de biografie van

1992   Morzelpronk

Biografie Vokslovak

Haarlemse band van gitarist Jan Vermeulen (broer van Sjako!-bassist Thijs Vermeulen). Hij is als gastmuzikant ook te horen op platen van Loveslug, Morzelpronk en Beatcream. Na het uiteenvallen van Vokslovak vormt Vermeulen samen met o.a. zanger Paul Peter Fisher van Beatcream enige jaren de Haarlemse Harmonie Kapel (H.H.K.). Drummer Rick Duijn (1966-2011) werkt later samen Peter Wezenbeek (ex-The Shorts) in de Droomtent Recording Studio te IJmuiden waar zij produceren, arrangeren, componeren en andere muzikanten coachen en enthousiastmeren.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Vokslovak

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer