Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WALLY SWARTZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

gitaar

Wally Swärtz

Wally Swärtz is medeoprichter van de Indo Rock groep The Eastern Aces eind jaren 50, een bekende band uit de Indo Rock scene. De band is nog steeds onder deze naam actief met optredens in o.a. California USA. WallySwärtz speelde bij de Fender Rollers en Black Magic, bands die ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar

Biografie Wally Swärtz

Wally Swärtz is medeoprichter van de Indo Rock groep The Eastern Aces eind jaren 50, een bekende band uit de Indo Rock scene. De band is nog steeds onder deze naam actief met optredens in o.a. California USA. WallySwärtz speelde bij de Fender Rollers en Black Magic, bands die begin jaren 60 furore maakten in West Duitsland.

In bezetting van

The Black Magic   gitaar

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Wally Swärtz

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer