Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WONDERLUST

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

rock

Wonderlust

Wonderlust is een rockgroep uit Amsterdam rondom zangeres Marike Groot (The Gathering, Little Mary Big, Mae West). De muziek is een combinatie van new wave, punk, shoegaze en pop. In 2006 repeteert de band een week lang in de studio van Jan Pijnenburg (Doe Maar). Een jaar later verschijnt de ...
Volledige biografie...

Bezetting

R.J. van der Woud   achtergrondzang, gitaar
Marike Groot   gitaar, zang
Mike Voors   drums
Sander Brink   achtergrondzang, basgitaar, toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

1993   The Gathering

Biografie Wonderlust

Wonderlust is een rockgroep uit Amsterdam rondom zangeres Marike Groot (The Gathering, Little Mary Big, Mae West). De muziek is een combinatie van new wave, punk, shoegaze en pop. In 2006 repeteert de band een week lang in de studio van Jan Pijnenburg (Doe Maar). Een jaar later verschijnt de eerste uitgave van Wonderlust: The Butterflies EP.

Discografie Wonderlust

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Wonderlust

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer