Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

X MARKS THE SPOT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1997 - 2000

Genre

boybands, pop

Pseudoniemen

XMTS

X Marks The Spot

X Marks The Spot (kortweg: XMTS) is een jongensgroep bestaand uit Werner Penza, Laurens Kuipers, mister Fabian en Charly Luske (ex-Velvet). Hun eerste single Swingin' verschijnt in 1997 en levert onder meer een optreden op in een lottoshow op SBS6. In november 1998 verzorgt het kwartet in de Amsterdam ArenA ...
Volledige biografie...

Bezetting

Laurens Kuipers   zang
Charly Luske   zang
Mister Fabian   zang
Werner Penza   zang

Genoemd in de biografie van

1996   Charly Luske
2007   Soca Boys

Biografie X Marks The Spot

X Marks The Spot (kortweg: XMTS) is een jongensgroep bestaand uit Werner Penza, Laurens Kuipers, mister Fabian en Charly Luske (ex-Velvet). Hun eerste single Swingin' verschijnt in 1997 en levert onder meer een optreden op in een lottoshow op SBS6. In november 1998 verzorgt het kwartet in de Amsterdam ArenA de pauzemuziek tijdens de wedstrijd Ajax-Dinamo Zagreb. De single I Need You (1999) is een cover van Paul Carrack en Get Down On It (2000) is oorspronkelijk uitgevoerd door Kool & The Gang. De singles leveren geen hits op. Werner Penza maakt rond 2007 korte tijd deel uit van een heropgerichte Soca Boys. Luske heeft een succesvolle carrière als musicalzanger. In 2011 vergroot hij zijn naamsbekendheid als deelnemer aan The Voice Of Holland.

Discografie X Marks The Spot

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's X Marks The Spot

Audio/Video X Marks The Spot

Video X Marks The Spot

XMTS (X Marks The Spot) -...
XMTS (X Marks The Spot) -  Get Down On It
XMTS (X Marks The Spot) -...
XMTS (X Marks The Spot) - I Need You
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
XMTS (X Marks The Spot) -  Get Down On It

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer