Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PENDEJO!

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

stonerrock

Online

Officiële website

¡Pendejo!

¡Pendejo! (Spaans voor schaamhaar) komt voort uit Dreadlock Pussy en wordt in 2006 opgericht door bassist Jaap 'Monchito' Melman en zijn neef El Pastuso. Samen met drummer Jos Roosen (Dreadlock Pussy, Viberider) en gitarist Arjan Rijnen (Fisk) speelt de band Spaanstalige stonerrock met trompet. Na de demo La Vagancia No ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jaap Melman   basgitaar
Jos Roosen   drums
Arjan Rijnen   gitaar
El Pastuso   trompet, zang

Genoemd in de biografie van

2010   Dreadlock Pussy

Biografie ¡Pendejo!

¡Pendejo! (Spaans voor schaamhaar) komt voort uit Dreadlock Pussy en wordt in 2006 opgericht door bassist Jaap 'Monchito' Melman en zijn neef El Pastuso. Samen met drummer Jos Roosen (Dreadlock Pussy, Viberider) en gitarist Arjan Rijnen (Fisk) speelt de band Spaanstalige stonerrock met trompet. Na de demo La Vagancia No Me Cuesta (2007) en een eerste tournee door Venezuela werkt ¡Pendejo! in 2008 aan het debuutalbum Cantos A La Vida. De cd komt in februari 2010 uit in Spanje en Portugal en de band doet in dezelfde maand een Spaanse tournee als voorprogramma van Fu Manchu. Een maand later verschijnt Cantos A La Vida ook in de Benelux.

Discografie ¡Pendejo!

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video ¡Pendejo!

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer