Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

19TH. DIMENSION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1969 - 1971

Genre

pop/rock, soul

19th. Dimension

19th. Dimension is een band uit Bergen op Zoom die beat combineert met blues, soul en jazz. Als de band ermee ophoudt vormen zangers Frans Mortiers en Mirella Jacobs het duo Frank & Mirella. Gitarist Ludwig 'Loetje' Leemans en drummer Roy Stubbs gaan verder met de band Clover Leaf. Bassist ...
Volledige biografie...

Bezetting

Kees Kats   gitaar
Ludwig Leemans   gitaar
Kees den Hoed   basgitaar
Roy Stubbs   drums
Chris Videler   drums
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1963   Frank en Mirella
1969   Kees den Hoed

Biografie 19th. Dimension

19th. Dimension is een band uit Bergen op Zoom die beat combineert met blues, soul en jazz. Als de band ermee ophoudt vormen zangers Frans Mortiers en Mirella Jacobs het duo Frank & Mirella. Gitarist Ludwig 'Loetje' Leemans en drummer Roy Stubbs gaan verder met de band Clover Leaf. Bassist Kees den Hoed speelt in de bands Road en Bonfire waarna hij actief is als sessiemuzikant voor artiesten als Rob de Nijs, Lee Towers en Anita Meyer.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video 19th. Dimension

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer