Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AANPLAK HARRIE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Aanplak Harrie

Genre

luisterlied, Nederlandstalig

Online

Officiële website

Aanplak Harrie

Aanplak Harrie is een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt. Weemoedige bespiegelingen, breekbare miniatuurtjes en mild-humoristische verhandelingen worden afgewisseld met vlotte deuntjes, glimlachopwekkende statements en taalgevoelige versjes. De verzorgde, bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Het geheel ...
Volledige biografie...

Biografie Aanplak Harrie

Aanplak Harrie is een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt. Weemoedige bespiegelingen, breekbare miniatuurtjes en mild-humoristische verhandelingen worden afgewisseld met vlotte deuntjes, glimlachopwekkende statements en taalgevoelige versjes. De verzorgde, bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Het geheel wordt geserveerd met gitaar, contrabas en drums en waar nodig op smaak gebracht met mandoline, banjo, dobro, mondharmonica en meerstemmigheid. Voor iedereen die kan genieten van teksten die ergens over gaan, van muziek die je vanaf de eerste maten meevoert, van originele luisterliedjes die je verrassen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Aanplak Harrie

Audio/Video Aanplak Harrie

Video Aanplak Harrie

"De ambtenaar van de burg...
"De ambtenaar van de burgerlijke stand" Aanplak Harrie (Official Videoclip)
"Wie zal de eerste zijn?"...
"Wie zal de eerste zijn?" Aanplak Harrie (Official Videoclip)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
"Wie zal de eerste zijn?" Aanplak Harrie (Official Videoclip)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer