Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

B.I.G

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2004 - heden

Genre

coverbands, disco, soul

Pseudoniemen

Big Interesting Guys

B.I.G

B.I.G staat voor Big Interesting Guys en bestaat uit de drie omvangrijke zangers Franklin Brown, Mark Dakriet (ex-Replay) en Danny Sopacua. Vanaf maart 2005 voert het trio op authentieke wijze bekende, maar minder voor de hand liggende soulhits uit van de labels Philly en Motown en acts als The Four ...
Volledige biografie...

Bezetting

Franklin Brown   zang
Danny Sopacua   zang
Mark Dakriet   zang

Genoemd in de biografie van

2004   Re-play

Biografie B.I.G

B.I.G staat voor Big Interesting Guys en bestaat uit de drie omvangrijke zangers Franklin Brown, Mark Dakriet (ex-Replay) en Danny Sopacua. Vanaf maart 2005 voert het trio op authentieke wijze bekende, maar minder voor de hand liggende soulhits uit van de labels Philly en Motown en acts als The Four Tops en The Real Thing, inclusief de voor die tijd kenmerkende choreografieën.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video B.I.G

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer