Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BLUE TAPE BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Blue Tape Band

Genre

coverbands, pop/rock, sixties

Online

Officiƫle website

Blue Tape Band

De Blue Tape Band uit Friesland bestaat uit vijf rockveteranen. Toetsenist Eddy Geurtsen komt uit de Utrechtse The Jets, bassist/zanger Eddy Koetsier is bekend van onder meer Fairy Tale en The Nicols, drummer Boy Brostowski speelde eerder in onder andere The Crazy Rockers, Buffoons en de band van Jan Akkerman, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Eddy Koetsier   basgitaar, zang
Rik Meyer   gitaar
Boy Brostowski   drums
Eddy Geurtsen   toetsinstrumenten
Ad Bos   gitaar, toetsinstrumenten, zang

Biografie Blue Tape Band

De Blue Tape Band uit Friesland bestaat uit vijf rockveteranen. Toetsenist Eddy Geurtsen komt uit de Utrechtse The Jets, bassist/zanger Eddy Koetsier is bekend van onder meer Fairy Tale en The Nicols, drummer Boy Brostowski speelde eerder in onder andere The Crazy Rockers, Buffoons en de band van Jan Akkerman, zanger, slaggitarist en toetsenist Ad Bos komt uit Fun Of It en sologitarist Rik Meyer speelde met onder andere Herman Brood, Huub van der Lubbe, Harry Muskee en Rob Hoeke. Het dansbare repertoire van de Blue Tape Band heeft wortels in de muziek van de jaren vijftig en zestig met (meerstemmige) covers van bands als Crosby Stills & Nash, The Doors en The Beatles.

Discografie Blue Tape Band

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Blue Tape Band

Audio/Video Blue Tape Band

Video Blue Tape Band

Blue Tape Band - Just you...
Blue Tape Band - Just you and me
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Blue Tape Band - Just you and me

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer