Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BOOMDOX

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2011 - heden

Genre

hiphop

Online

Facebook

BoomDox

BoomDox start in 2011 en is in de kern een Rotterdams hiphopfestival met een focus op nieuwe hiphopmuziek. Het festival wordt georganiseerd in de Mini Mall Rotterdam door Hiphop In Je Smoel (HIJS), On Track Agency en Monkey Business. Op eerdere edities staan onder anderen Kubus, Rico & Sticks, Duvel & ...
Volledige biografie...

Biografie BoomDox

BoomDox start in 2011 en is in de kern een Rotterdams hiphopfestival met een focus op nieuwe hiphopmuziek. Het festival wordt georganiseerd in de Mini Mall Rotterdam door Hiphop In Je Smoel (HIJS), On Track Agency en Monkey Business. Op eerdere edities staan onder anderen Kubus, Rico & Sticks, Duvel & Nikes, VSOP en Het VerZet. De derde editie, op zondag 22 september 2013, heeft onder meer Mr. Probz op het programma.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's BoomDox

Audio/Video BoomDox

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer