Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BULLO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bullo

Periode

2004 - 2005

Genre

coverbands, Friestalig, Nederlandstalig

Bullo

Bullo ontstaat in de laatste maanden van het bestaan van de Friese band De Kast. Bassist Sytse Broersma, toetsenist Kees Bode, zanger Jan Tekstra en drummer Fokke de Jong richten Bullo op na een optreden op Oerol in Café De Rustende Jager op Terschelling. De hobbyband speelt een mix van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Fokke de Jong   drums
Jan Tekstra   zang
Sytse Broersma   basgitaar
Kees Bode   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2004   De Kast

Biografie Bullo

Bullo ontstaat in de laatste maanden van het bestaan van de Friese band De Kast. Bassist Sytse Broersma, toetsenist Kees Bode, zanger Jan Tekstra en drummer Fokke de Jong richten Bullo op na een optreden op Oerol in Café De Rustende Jager op Terschelling. De hobbyband speelt een mix van Engels, Nederlands -en Friestalig repertoire en heeft voornamelijk covers op het repertoire staan. Het laatste optreden is op 5 juni 2005 in De Kloosterkapel te Sybrandahûs.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Bullo

Audio/Video Bullo

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer