Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CEES OUD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Cees Oud als Peer de Schuymer

Genre

accordeon, toetsinstrumenten

Pseudoniemen

Peer de Schuymer

Cees Oud

Cees Oud uit Schoorl is meer dan 35 jaar actief in de muziek. Zijn ervaring heeft hij onder meer opgedaan bij De Vips (met zangeres Ria Brieffies), trio Atlanta, de akoestische formatie d’Alpino’s en Zo goed als nieuw. Met zijn accordeon is hij overal inzetbaar. Zijn repertoire bestaat uit een ...
Volledige biografie...

Instrumenten

accordeon, toetsinstrumenten, zang

Biografie Cees Oud

Cees Oud uit Schoorl is meer dan 35 jaar actief in de muziek. Zijn ervaring heeft hij onder meer opgedaan bij De Vips (met zangeres Ria Brieffies), trio Atlanta, de akoestische formatie d’Alpino’s en Zo goed als nieuw. Met zijn accordeon is hij overal inzetbaar. Zijn repertoire bestaat uit een combinatie van Nederlandstalige deuntjes, het luisterlied, Franse musettes tot uiteenlopende evergreens. Ook zingt hij deuntjes uit de oude doos van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, Louis Davids en Dorus. In 1981 maakt Cees Oud onder de naam Peer de Schuymer, samen met Pink Point producent Peter de Wijn een singeltje dat werd uitgebracht door Dureco met op kant A: Zeeroverswals en op kant B: de papagaaienpolka.

In bezetting van

The Vips   toetsinstrumenten

Discografie Cees Oud

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Cees Oud

Audio/Video Cees Oud

Video Cees Oud

Cees Oud - De piraten polka
Cees Oud - De piraten polka
Cees Oud - Zeven man en e...
Cees Oud - Zeven man en een vat rum
Cees Oud Toffe Peer
Cees Oud   Toffe Peer
Cees Oud - De oude zeekap...
Cees Oud - De oude zeekapitein
Optreden Bodhi Geerlings ...
Optreden Bodhi Geerlings en Cees Oud
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Cees Oud - De piraten polka

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer