Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CHARLY ANGENOIS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Charly Angenois

Periode

1954 - 30-03-2021

Genre

basgitaar, gitaar

Charly Angenois

Bassist Charly Angenois is sinds 1985 verbonden aan het Hilversum Conservatorium en vervolgens aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelt bij veel bekende jazzartiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij Martine Bijl en Paul van Vliet in het theater. Ook is regelmatig op televisie te zien, onder meer bij ...
Volledige biografie...

Instrumenten

basgitaar, gitaar

Biografie Charly Angenois

Bassist Charly Angenois is sinds 1985 verbonden aan het Hilversum Conservatorium en vervolgens aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelt bij veel bekende jazzartiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij Martine Bijl en Paul van Vliet in het theater. Ook is regelmatig op televisie te zien, onder meer bij Cor Bakker in de shows van Paul de Leeuw.

Discografie Charly Angenois

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Charly Angenois

Audio/Video Charly Angenois

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer