Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COMBO DI CONJO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Combo di Conjo

Periode

2003 - heden

Genre

funk, jazzdance, lounge, wereldmuziek

Combo di Conjo

Combo Di Conjo komt begin 2003 voort uit de gelegenheidsformatie Freakz In The Attic in Eureka te Zwolle. De band speelt een mengeling van funk, elektronica en wereldmuziek met naast het rockinstrumentarium ook ruimte voor exotische instrumenten als didgeridoo, saz, conga en djembé. Combo Di Conjo laat invloeden horen uit ...
Volledige biografie...

Bezetting

Reinder van Raalte   orgel, piano, sampler, synthesizer, zingende zaag
Mark Schreuders   drums, zang
Fred Zomer   saxofoon
Lenno Straatsma   didgeridoo, percussie
Klaas Klein   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2005   Soundsurfer

Biografie Combo di Conjo

Combo Di Conjo komt begin 2003 voort uit de gelegenheidsformatie Freakz In The Attic in Eureka te Zwolle. De band speelt een mengeling van funk, elektronica en wereldmuziek met naast het rockinstrumentarium ook ruimte voor exotische instrumenten als didgeridoo, saz, conga en djembé. Combo Di Conjo laat invloeden horen uit funk, rock, dance, avant-garde, hiphop, jazz, psychedelica en reggae. In de bezetting o.a. gitarist/zanger Dries Bijlsma (ex-Soundsurfer) die ook als producer actief is en samen met toetsenist Reinder van Raalte te horen is op het album Eigen Wereld (2006) van Opgezwolle.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Combo di Conjo

Audio/Video Combo di Conjo

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer