Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DA GAIA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Da Gaia

Periode

1998 - heden

Genre

wereldmuziek

Online

Officiële website

Da Gaia

Da Gaia is een exotische en eigentijdse samensmelting van flamenco, latin en raï, gezongen in elf talen. Reizen en andere geneugten van het leven zijn de inspiratiebronnen. Percussioniste en zangeres Anita da C'hi speelt daarnaast ook in de disco- en soulgroep SUPER-Q. Alain Labrie en Antal Steixner maken ook ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rick Roomer   drums
Marinet K.   zang
Franklin Heilijgers   basgitaar
Anita da C'hi   percussie, zang
Alain Labrie   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Antal Steixner   percussie
Moniek Bollen   accordeon

Genoemd in de biografie van

1998   Les Charmeurs

Biografie Da Gaia

Da Gaia is een exotische en eigentijdse samensmelting van flamenco, latin en raï, gezongen in elf talen. Reizen en andere geneugten van het leven zijn de inspiratiebronnen. Percussioniste en zangeres Anita da C'hi speelt daarnaast ook in de disco- en soulgroep SUPER-Q. Alain Labrie en Antal Steixner maken ook deel uit van Labryénco.

Discografie Da Gaia

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Da Gaia

Audio/Video Da Gaia

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer