Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE KRAAIEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

De Kraaien in 2011

Genre

dialectpop, electro, hiphop, Nederhop, Nederlandstalig, rap

Online

Officiële website

De Kraaien

De Kraaien zijn een anonieme groep uit Den Haag. Ze treden steevast op met maskers van kraaien om hun ware identiteit verhullen. Hun liedjes zingen ze in het plat Haags. In 2012 scoren zij een hit met het nummer Ik Vind Je Lekker. De Kraaien komen vaak langs bij radioshows ...
Volledige biografie...

Biografie De Kraaien

De Kraaien zijn een anonieme groep uit Den Haag. Ze treden steevast op met maskers van kraaien om hun ware identiteit verhullen. Hun liedjes zingen ze in het plat Haags. In 2012 scoren zij een hit met het nummer Ik Vind Je Lekker. De Kraaien komen vaak langs bij radioshows van Giel Beelen. Zo maken zij van Robin Thicke’s hit Blurred Lines in de zomer van 2013 Dat Gepijpzeik.

Discografie De Kraaien

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's De Kraaien

Audio/Video De Kraaien

Video De Kraaien

De Kraaien - Ik Vind Je L...
De Kraaien - Ik Vind Je Lekker (Official Video, + lyrics)
De Kraaien - Pechvogel (O...
De Kraaien - Pechvogel (Official Video)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
De Kraaien - Ik Vind Je Lekker (Official Video, + lyrics)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer