Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE ZOETE INVAL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2004 - heden

Genre

folk, Nederlandstalig

Online

Officiële website

De Zoete Inval

Na het uiteenvallen van Slör vormen Cor van Sliedregt (ex-CCC Inc.) en Danielle Janssen De Zoete Inval. Met twee leden uit de Hoornse folkgroep Altemet speelt de groep eveneens traditioneel repertoire van De Lage Landen. Van Sliedregt maakt tevens deel uit van de Westfriese KLZMR banD en in de Americana ...
Volledige biografie...

Bezetting

Danielle Janssen   contrabas
Pieter De La Court   gitaar, mandoline, viool
Cor van Sliedregt   gitaar
Anneguus Smit   doedelzak, fluit, zang

Genoemd in de biografie van

1969   Ccc Inc.

Biografie De Zoete Inval

Na het uiteenvallen van Slör vormen Cor van Sliedregt (ex-CCC Inc.) en Danielle Janssen De Zoete Inval. Met twee leden uit de Hoornse folkgroep Altemet speelt de groep eveneens traditioneel repertoire van De Lage Landen. Van Sliedregt maakt tevens deel uit van de Westfriese KLZMR banD en in de Americana rootsband Bottle Up And Go.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video De Zoete Inval

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer