Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DELIDEL-TOUCH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - heden

Genre

reggae

Delidel-Touch

Delidel-Touch is een Rotterdamse reggaeband, opgericht door de drie neven Manecas en Arlindo Delgado en Jorge Lizardo. Delidel is een samenvoeging van hun achternamen. De muzikanten hebben een Kaapverdiaanse achtergrond en komen uit de band Roots Generation. Reggae vormt de hoofdmoot van het repertoire, maar de muziek laat ook invloeden ...
Volledige biografie...

Bezetting

Manecas Delgado   zang
Jorge Lizardo   zang
Arlindo Delgado   achtergrondzang, drums

Overige muzikanten

Erik Ritfeld   toetsinstrumenten
Bailly Sylla   toetsinstrumenten
Menno Koning   gitaar
Didi Cardoso   gitaar
Johnny Fonseca   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1994   Postman
1994   Postmen
2000   Robert Curiel

Biografie Delidel-Touch

Delidel-Touch is een Rotterdamse reggaeband, opgericht door de drie neven Manecas en Arlindo Delgado en Jorge Lizardo. Delidel is een samenvoeging van hun achternamen. De muzikanten hebben een Kaapverdiaanse achtergrond en komen uit de band Roots Generation. Reggae vormt de hoofdmoot van het repertoire, maar de muziek laat ook invloeden horen van rock, jazz, hiphop en Afrikaanse pop. De band brengt enkele singles uit, waaronder een met bijdragen van Rollarocka (Postmen).

Discografie Delidel-Touch

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Delidel-Touch

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer