Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DESIREE MANDERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1969 - heden

Genre

house, zang

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Des'Ray, Des'Ray

Desiree Manders

Desiree 'Des'Ray' Manders is jarenlang zangeres bij de succesvolle danceformatie 2 Brothers On The 4th Floor waarna ze solo en met Diva's of Dance haar carrière voortzet.
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1998   Nurlaila
2001   2 Brothers On The 4th Floor

Biografie Desiree Manders

Desiree 'Des'Ray' Manders is jarenlang zangeres bij de succesvolle danceformatie 2 Brothers On The 4th Floor waarna ze solo en met Diva's of Dance haar carrière voortzet.

In bezetting van

2 Brothers On The 4th Floor   zang
Diva's of Dance   zang

1993 - 2001

Zangeres Desiree Manders (Den Haag, 28 oktober 1969) maakt acht jaar deel uit van de danceformatie 2 Brothers On The 4th Floor voordat ze solo op het podium staat. In het najaar van 2001 treedt Manders op in de theatershow De Mooiste Filmmuziek.

2 Brothers On The 4th Floor

2002

Des'ray staat met vier dansers en danseressen op het podium met Natural Woman, een show vol soulclassics. Een gelegenheidsoptreden van Des'ray voor Stichting Doe Een Wens (waar de zangeres ambassadrice van is) samen met Anita Doth (2 Unlimited) en Linda Estelle (T-Spoon) bevalt zo goed dat ze gedrieën onder de naam Diva's of Dance verder gaan met optredens in Nederland. Het trio zingt dance- en discohits uit de jaren tachtig en negentig aangevuld met hun eigen succesnummers.

2 Unlimited Diva's of Dance T-Spoon

Discografie Desiree Manders

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Desiree Manders

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer