Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DIVA'S OF DANCE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2002 - heden

Genre

coverbands, disco, Eurohouse

Diva's of Dance

Samenwerkingsproject van Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Des'ray (2 Brothers on the 4th Floor) ontstaan na een gelegenheidsoptreden voor Doe Een Wens, de stichting waar de drie zangeressen ambassadrice van zijn. Het trio zingt dance- en discohits uit de jaren tachtig en negentig aangevuld met hun eigen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Desiree Manders   zang
Linda Estelle   zang
Anita Doth   zang

Genoemd in de biografie van

2002   2 Unlimited
2002   Desiree Manders
2002   T-Spoon

Biografie Diva's of Dance

Samenwerkingsproject van Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Des'ray (2 Brothers on the 4th Floor) ontstaan na een gelegenheidsoptreden voor Doe Een Wens, de stichting waar de drie zangeressen ambassadrice van zijn. Het trio zingt dance- en discohits uit de jaren tachtig en negentig aangevuld met hun eigen succesnummers.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Diva's of Dance

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer