Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DOEK FESTIVAL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

impro

Online

Officiƫle website

Doek Festival

Het Doek Festival is een meerdaags internationaal festival voor improvisatie op diverse locaties in Amsterdam, zoals het Bimhuis, OCCII, OT301, Plantagedok en de Vondelbunker. De elfde editie vindt plaats vanaf 1 tot en met 5 mei 2013 met optredens van onder anderen Available Jelly, Theo Loevendie, Arjen Gorter, Oscar Jan ...
Volledige biografie...

Biografie Doek Festival

Het Doek Festival is een meerdaags internationaal festival voor improvisatie op diverse locaties in Amsterdam, zoals het Bimhuis, OCCII, OT301, Plantagedok en de Vondelbunker. De elfde editie vindt plaats vanaf 1 tot en met 5 mei 2013 met optredens van onder anderen Available Jelly, Theo Loevendie, Arjen Gorter, Oscar Jan Hoogland, Han Bennink, Dead Neanderthals en Andy Moor & Colin McLean.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Doek Festival

Audio/Video Doek Festival

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer