Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DOS HERMANOS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bron: website Giels Talentenjacht

Periode

2016 - heden

Genre

hiphop, rap

Online

Officiƫle website

Dos Hermanos

Dos Hermanos bestaat uit de broers Joel Labadie-Cortes en Lorenzo Labadie-Cortes. Ze hebben een Spaanse moeder en een Arubaanse vader. Al op jonge leeftijd nemen de broers deel aan free style rap battles op straat. Joel neemt in 2013 een single op met Lil Kleine. In 2016 nemen ze deel ...
Volledige biografie...

Biografie Dos Hermanos

Dos Hermanos bestaat uit de broers Joel Labadie-Cortes en Lorenzo Labadie-Cortes. Ze hebben een Spaanse moeder en een Arubaanse vader. Al op jonge leeftijd nemen de broers deel aan free style rap battles op straat. Joel neemt in 2013 een single op met Lil Kleine. In 2016 nemen ze deel aan de online talentenjacht van Giel Beelen en raken bekend bij een groter publiek. Vervolgens zijn ze regelmatig te zien in Het Klokhuis en in juni 2017 maken ze dagelijks een nummer voor Opium op Oerol.

Discografie Dos Hermanos

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Dos Hermanos

Audio/Video Dos Hermanos

Video Dos Hermanos

Dos Hermanos - I Do (pro...
Dos Hermanos - I Do  (prod. Te Loo)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Dos Hermanos - I Do  (prod. Te Loo)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer