Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DOUBLE YOU

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Double You in 1973

Periode

1971 - 1973

Genre

pop/rock

Double You

Double You uit Hazerswoude-Rijndijk komt voort uit The Shoes, nadat zanger Theo van Es deze band heeft verlaten. Samen met toetsenist Jim ten Boske nemen de broers Henk en Jan Versteegen en Wim van Huis in Duitsland twee singles op die in Nederland echter niet tot hitsucces leiden. Wel worden ...
Volledige biografie...

Bezetting

Henk Versteegen   drums
Wim van Huis   gitaar, zang
Jan Versteegen   gitaar, zang
Jim ten Boske   toetsinstrumenten

Biografie Double You

Double You uit Hazerswoude-Rijndijk komt voort uit The Shoes, nadat zanger Theo van Es deze band heeft verlaten. Samen met toetsenist Jim ten Boske nemen de broers Henk en Jan Versteegen en Wim van Huis in Duitsland twee singles op die in Nederland echter niet tot hitsucces leiden. Wel worden in deze periode nummers geschreven die later verschijnen op het album Make Up Your Make Up van The Shoes. Ten Boske verlaat Double You om bij de Haagse groep Rockin Martin & The Delta's te gaan spelen.

Discografie Double You

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Double You

Audio/Video Double You

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer