Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DWIGHT DISSELS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto The Passion (bron: officiële website The Passion van de KRO-NCRV en EO)

Genre

gospel, R&B, soul

Online

Officiële website

Dwight Dissels

Zanger Dwight Dissels is lid van de Amsterdamse Maranathakerk en organiseert worship events onder de titel 1Heart. Hij brengt in 2012 een eigen album uit en treedt regelmatig op in kerken en op diverse podia. In 2016 -hij is dan 35 jaar- blaast hij iedereen omver met zijn auditie in ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

30-12-23, Dominicus kerk, Amsterdam

Biografie Dwight Dissels

Zanger Dwight Dissels is lid van de Amsterdamse Maranathakerk en organiseert worship events onder de titel 1Heart. Hij brengt in 2012 een eigen album uit en treedt regelmatig op in kerken en op diverse podia. In 2016 -hij is dan 35 jaar- blaast hij iedereen omver met zijn auditie in het RTL-programma The Voice Of Holland. Zijn interpretatie van ‘End of the Road’ van Boyz II Men behaalt meer dan 3 miljoen views op YouTube. Hij is de gedoodverfde favoriet voor de winst, maar strandt in de halve finale van de talentenshow. In april 2017 speelt hij de rol van Jezus in het jaarlijkse televisie-spektakel The Passion.

Discografie Dwight Dissels

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Dwight Dissels

Audio/Video Dwight Dissels

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer