Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FOOD FOR FUNK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Food For Funk

Periode

2005 - heden

Genre

funk, R&B, rock, soul

Food For Funk

Elf man/vrouw sterke groep die op het podium en op hun debuutalbum Wake Up (2006) funk combineert met soul, rock, hiphop, pop en r&b in de stijl van Earth, Wind & Fire, The Commodores en Funkadelic. De bandleden zijn afkomstig uit groepen als Total Touch, Brainpower, Zuco 103, Berget Lewis, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jefffrey Ayal   drums
Ivan Peroti   zang
Pablo Penton   basgitaar
Patrick Mijnals   toetsinstrumenten
Alvin Lewis   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Jennie Lena   zang

Genoemd in de biografie van

2005   Jennie Lena
2005   Orfeo
2006   Brainpower

Biografie Food For Funk

Elf man/vrouw sterke groep die op het podium en op hun debuutalbum Wake Up (2006) funk combineert met soul, rock, hiphop, pop en r&b in de stijl van Earth, Wind & Fire, The Commodores en Funkadelic. De bandleden zijn afkomstig uit groepen als Total Touch, Brainpower, Zuco 103, Berget Lewis, Boris en Postmen. Zangeres Jenny Willemstijn wint de Talent Night 2007 en treedt in juni van dat jaar op in The Apollo Theatre te New York waar ze de tweede ronde wint van de Amateur Night. Met het nummer And I Am Telling You uit de musical Dreamgirls wint ze in september de eerste prijs tijdens de Amateur Night wat haar een optreden oplevert in het Amerikaanse televisieprogramma Showtime at the Apollo te New York. Naar aanleiding van dit succes gaat Willemstijn solo verder.

Discografie Food For Funk

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Food For Funk

Audio/Video Food For Funk

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer