Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FOR ALL WE KNOW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

For All We Know in 2011

Periode

2011 - heden

Genre

metal

Online

Officiële website

For All We Know

For All We Know is een van de vele projecten van gitarist Ruud Jolie (Within Temptation). Op het titelloze debuutalbum (april 2011) staat songmateriaal dat Jolie heeft geschreven verspreid over een periode van vier jaar, zowel tijdens tournees met Within Temptation, Agua de Annique, Damian Wilson Band en Maiden uniteD ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ruud Jolie   gitaar
Wudstik   vocalen

Overige muzikanten

Marco Kuypers   toetsinstrumenten
Kristoffer Gildenlöw   basgitaar
Léo Margarit   drums
Thijs Schrijnemakers   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2008   Wudstik
2011   Within Temptation

Biografie For All We Know

For All We Know is een van de vele projecten van gitarist Ruud Jolie (Within Temptation). Op het titelloze debuutalbum (april 2011) staat songmateriaal dat Jolie heeft geschreven verspreid over een periode van vier jaar, zowel tijdens tournees met Within Temptation, Agua de Annique, Damian Wilson Band en Maiden uniteD als in zijn eigen studio. De twaalf tracks variëren van atmosferische, dromerig akoestisch tot zwaar stampende metal. De band bestaat verder uit toetsenisten Marco Kuypers en Thijs Schrijnemakers, bassist Kristoffer Gildenlöw, drummer Léo Margarit en rapper Wudstik.

Discografie For All We Know

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's For All We Know

Audio/Video For All We Know

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer