Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FRESH CREAM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - heden

Genre

amusementsmuziek, coverbands, soul

Online

Officiƫle website

Fresh Cream

Swingende feestband rondom zanger Benito Darthuizen. De groep speelt soulcovers op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten (o.a. bij het huwelijk van voetballer Ruud van Nistelrooy) en festivals en begeleidt ook andere artiesten zoals Berget Lewis. Tijdens de opnamen van de in eigen beheer uitgebrachte cd Live uit 1996 maakt drummer Cyril Directie (Kane, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Benito Darthuizen   zang
Michael Kamp   basgitaar
Henne Reijs   synthesizer, zang
Ywo Lamonaca   trompet
Rene Veerhuis   drums, zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Jan Willem Verbeek   gitaar
Eldert Van Oosten   saxofoon
Jasper Gloerich   trompet
Cyril Directie   drums
Jan-Peter Bast   toetsinstrumenten

Biografie Fresh Cream

Swingende feestband rondom zanger Benito Darthuizen. De groep speelt soulcovers op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten (o.a. bij het huwelijk van voetballer Ruud van Nistelrooy) en festivals en begeleidt ook andere artiesten zoals Berget Lewis. Tijdens de opnamen van de in eigen beheer uitgebrachte cd Live uit 1996 maakt drummer Cyril Directie (Kane, Total Touch) ook deel uit van de bezetting.

Discografie Fresh Cream

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Fresh Cream

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer