Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GARY O'SHANNON GROUP

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1967 - 1969

Genre

soul

Gary O'Shannon Group

Gary O' Shannon is de artiestennaam van zanger Gerard Schoenaker (ex-Les Baroques). De Gary O' Shannon Group (met op piano de latere soul-DJ Ferry Maat) speelt onder meer nummers van Booker T. & The M.G.'s en is daarmee ook buiten 't Gooi populair. In 1969 verschijnt de eerste en enige ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gerard Schoenaker   zang
Ferry Maat   toetsinstrumenten
Timo Hoven   gitaar
John Rigter   basgitaar
Sietze Gardenier   drums

Overige muzikanten

Hans Thijssen   gitaar

Biografie Gary O'Shannon Group

Gary O' Shannon is de artiestennaam van zanger Gerard Schoenaker (ex-Les Baroques). De Gary O' Shannon Group (met op piano de latere soul-DJ Ferry Maat) speelt onder meer nummers van Booker T. & The M.G.'s en is daarmee ook buiten 't Gooi populair. In 1969 verschijnt de eerste en enige single The Barrel Organ.

Discografie Gary O'Shannon Group

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gary O'Shannon Group

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer