Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GENERAL ELECTRICK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

coverbands, rock

General Electrick

General Electrick is een rock-coverband met leden uit o.a. Diesel, Vitesse, Mai Tai en de band van Henk Westbroek. Op het repertoire staan hits van bekende acts als The Beatles, The Rolling Stones, Status Quo, The Police, Led Zeppelin, Grand Funk Railroad, The Who en The Kinks. De band verzorgt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Werner Cornand   basgitaar, zang
Mark Boon   gitaar, zang
Jan Loomans   gitaar, zang
Paul Damen   drums

Overige muzikanten

Ferd Berger   gitaar

Biografie General Electrick

General Electrick is een rock-coverband met leden uit o.a. Diesel, Vitesse, Mai Tai en de band van Henk Westbroek. Op het repertoire staan hits van bekende acts als The Beatles, The Rolling Stones, Status Quo, The Police, Led Zeppelin, Grand Funk Railroad, The Who en The Kinks. De band verzorgt het voorprogramma van o.a. De Dijk en The Sweet.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video General Electrick

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer