Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GERD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - heden

Genre

house

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Automator, B.S.O. Research, Glisten Syndicate, Metro Dade, Secret Combination, William Literon

Gerd

Gerd is Gert-Jan Bijl, een van de leden van de houseformatie Sensurreal, terzijde gestaan door producer Paulo 'The Invisible Man' Delgado. Op de platen van Gerd staat een warmbloedige mengeling van ambient, downtempo, tech-jazz, funk en broken beats. Gert-Jan Bijl runt zijn eigen label 4 Lux. Hij brengt ook platen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gert-Jan Bijl   elektronica, producer, sampler, toetsinstrumenten
Paulo Delgado   elektronica, producer, synthesizer, toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

1995   Sensurreal
1996   Frans Friederich
2001   Sensurreal
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Gerd

Gerd is Gert-Jan Bijl, een van de leden van de houseformatie Sensurreal, terzijde gestaan door producer Paulo 'The Invisible Man' Delgado. Op de platen van Gerd staat een warmbloedige mengeling van ambient, downtempo, tech-jazz, funk en broken beats. Gert-Jan Bijl runt zijn eigen label 4 Lux. Hij brengt ook platen uit onder de namen (William) Literon, Amplified Orchestra, Automator, B.S.O. Research, D'Argento, Geeeman, Glisten Syndicate, Literon, Metro Dade, Secret Combination en Stereo Twins.

Discografie Gerd

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gerd

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer