Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GORELEV

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1999 - 2004

Genre

Nederlandstalig

Gorelev

Gorelev is een Nederlandstalige gelegenheidsformatie met Amsterdammer Bob Fosko (Geert Timmer) van De Raggende Manne, Rotterdammer Pierre van Duijl van De Dopegezinde Gemeente en Jan-Paul van der Meij. De stevig uitgevoerde levensliederen worden in de tuin van Van der Meij in Wijk aan Zee uitgewerkt en vervolgens op plaat gezet.
Volledige biografie...

Bezetting

Patrick Votrian   trombone
Geert Timmers   percussie, zang
Wouter Planteijdt   gitaar
Pierre van Duyl   accordeon, zang
Peter Wassenaar   basgitaar, contrabas
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1999   Bob Fosko
1999   De Nazaten
1999   Patrick Votrian
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Gorelev

Gorelev is een Nederlandstalige gelegenheidsformatie met Amsterdammer Bob Fosko (Geert Timmer) van De Raggende Manne, Rotterdammer Pierre van Duijl van De Dopegezinde Gemeente en Jan-Paul van der Meij. De stevig uitgevoerde levensliederen worden in de tuin van Van der Meij in Wijk aan Zee uitgewerkt en vervolgens op plaat gezet. Het album Een Gloeiende Plaat komt vier maanden na de single uit, omdat de eerste oplage bij een brand in vlammen opgaat. Een gelimiteerde oplage verschijnt verpakt in een geblakerde hoes. 15 februari 2004 geeft de groep haar laatste optreden. Van het optreden worden cd-opnamen gemaakt voor het album Ik Ga Door! (2005).

Discografie Gorelev

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gorelev

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer