Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HAKKUHBAR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1996 - 1997

Genre

gabber, Nederlandstalig

Hakkûhbar

Populaire parodie op de gabber-scene door Geert Timmers alias Bob Fosko (Raggende Manne) en vrienden. Het gezicht van de band is acteur Ruben van der Meer die later ondermeer bekend wordt van de tv-programma's Frøland en Live Opgenomen (Veronica). Naast het album Vet Heftig wordt ook een gelijknamige film gemaakt ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

1920   Harry de Groot
1989   Bob Fosko
1993   Sequencial
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Hakkûhbar

Populaire parodie op de gabber-scene door Geert Timmers alias Bob Fosko (Raggende Manne) en vrienden. Het gezicht van de band is acteur Ruben van der Meer die later ondermeer bekend wordt van de tv-programma's Frøland en Live Opgenomen (Veronica). Naast het album Vet Heftig wordt ook een gelijknamige film gemaakt die wordt geregisseerd door Martin Koolhoven.

Discografie Hakkûhbar

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hakkûhbar

Video Hakkûhbar

Hakkuhbar - Gabbertje
Hakkuhbar - Gabbertje
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Hakkuhbar - Gabbertje

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer