Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HAUTEKIET & DE LEEUW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2004 - heden

Genre

luisterlied, Nederlandstalig

Online

Officiële website

Hautekiet & De Leeuw

Samen met de Belgische pianist Jan Hautekiet vormt Rick de Leeuw (ex-Tröckener Kecks) in 2004 Hautekiet & De Leeuw. Het duo speelt in Nederlandse en Vlaamse theaters een programma vol gedichten, verhalen en muziek met naast eigen werk ook vertalingen van Tom Waits, Léo Ferré en Lou Reed. Een registratie ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rick de Leeuw   zang
Jan Hautekiet   piano

Genoemd in de biografie van

1960   Rick de Leeuw
2004   Tröckener Kecks
2011   André Manuel

Biografie Hautekiet & De Leeuw

Samen met de Belgische pianist Jan Hautekiet vormt Rick de Leeuw (ex-Tröckener Kecks) in 2004 Hautekiet & De Leeuw. Het duo speelt in Nederlandse en Vlaamse theaters een programma vol gedichten, verhalen en muziek met naast eigen werk ook vertalingen van Tom Waits, Léo Ferré en Lou Reed. Een registratie van hun optreden op 14 juni in de Antwerpse Bourlaschouwburg verschijnt op dvd. Hun tweede voorstelling Het Leven Is Nog Nooit Zo Mooi Geweest gaat najaar 2006 in première.

Discografie Hautekiet & De Leeuw

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hautekiet & De Leeuw

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer